Bed and breakfast – Groningen

Bed and breakfast Het Bonte Paard verwelkomt regelmatig gasten uit Groningen, die kennis willen maken met het fraaie landschap van Zuidwest-Drenthe. Het Bonte Paard biedt veel faciliteiten voor volwassenen en kinderen. U vindt de bed and breakfast in Dwingeloo, pal gelegen naast het Nationaal Park Dwingelerveld, een prima uitvalsbasis voor uitgebreide wandel- en fietstochten.

Bij ons kunt u altijd rekenen op een gastvrije ontvangst. Wij verwelkomen onze gasten uit Groningen en omstreken graag voor een kort of lang verblijven en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Boerderij Het Bonte Paard is onderverdeeld in een aantal comfortabele en sfeervolle kamers. Alle kamers hebben een eigen thema. De kamers zijn volledig ingericht en hebben een moderne uitstraling. Enkele kamers zijn voorzien van een badkamer met ligbad. Ook bestaat de mogelijkheid voor groepen tot maximaal 24 personen om de complete boerderij af te huren.

In het voorhuis van de boerderij bevinden zich drie slaapkamers, alle voorzien van een badkamer. De kamers hebben allemaal een LCD tv en een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur. In de hele bed and breakfast en groepsaccommodatie heeft u de beschikking over gratis WIFI.

Bed and breakfast voor grotere groepen

Het achterhuis van de boerderij biedt ruimte voor grotere groepen. Er is een living met een open haard en een keuken met alle benodigde apparatuur. U kunt ook gebruik maken van een wasmachine en een droger en ontspannen op een eigen terras.

Op het terrein bevindt zich ook een vrijstaande accommodatie, geschikt voor bewoning door maximaal 8 personen. U heeft een eigen terras en oprit. In de accommodatie bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. De ene badkamer is voorzien van een ligbad en alle twee de badkamers hebben een toilet en een douche. De woonkamer is voorzien van een LCD tv en in de keuken vindt u alle benodigde apparatuur.

Groepen kunnen genieten van een door ons tot in de puntjes verzorgde barbecue of een pannenkoeken buffet. Ook kunnen wij uw volledig bruiloftsfeest voor u verzorgen. Het huwelijk kan op onze locatie worden gesloten en wij verzorgen de catering en de bediening van uw gasten voor u. Uw gasten zullen niets tekort komen!

Café voor feesten en partijen

Ook hebben wij een sfeervol ingericht café, wat gebruikt kan worden voor feestjes en partijen, maar ook een vergadering kan hier plaatsvinden. Hiervoor is het café uitgerust met alle benodigdheden. U vindt er onder andere een biertap.

 Ook voor kinderen is een verblijf op bed and breakfast Het Bonte Paard een belevenis, op het terrein bevinden zich een speeltuin, een speelvijver en een tractorbaan.