Voorhuis boerderij

Voorhuis boerderij tot max. 8 personen

Het voorhuis wat vroeger gebruikt werd als woning voor de boeren, is nu een accommodatie in een knusse stijl. Het voorhuis is voorzien van 3 slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Een gezellige gezamenlijke keuken met uitkijk op de voortuin. De woonkamer is voorzien van nog een eettafel en kijkt uit op het zij-terras met grote ramen, wat vroeger de deur naar de deel was.

20150925_141933 (Small)

Kamer 1:
Deze ruime kamer is voorzien van veel licht inval van buiten en heeft 2 losse bedden met een kledingkast. De badkamer vindt u los van de kamer in de hal. Deze badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en ligbad.

Kamer 2:
Deze speelse kamer bevindt zich op de eerste verdieping met een eigen overloop naar de badkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel. 2 losse bedden en een kleding kast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Kamer 3:
Deze kamer bevindt zich ook op de eerste verdieping en is voorzien van 2 losse bedden, een ladekast en een aanliggende badkamer.  De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Badkamer kamer 2 voorhuis

Het voorhuis is ook voorzien van een eigen terras naast de boerderij. Dit is een ruim terras waar u zeker zomers volop kunt genieten van de zon.

Faciliteiten.

De keuken is voorzien van:
-vaatwasser
-combimagnetron
-koel-vries combinatie
-4 pits fornuis
-afzuigkap
-Senseo
-Waterkoker
-Indien gewenst is in overleg een steengrill beschikbaar

De woonkamer is voorzien van:
-lcd tv

In al onze accommodaties is gratis wifi beschikbaar.

klik hier om naar de fotogalerij te gaan van het voorhuis!

Een luxe verblijf met een gastvrij onthaal !