Over Ons

Groepsaccommodaties  Het Bonte Paard is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby…

In 1998 zijn uw gastheer en uw gastvrouw Maarten en Marjolein Kruijer samen gaan wonen in een grote boerderij aangrenzend aan het prachtige Dwingelderveld. Vanaf toen begon het grote avontuur op het mooie Stroovledder.

Ze gingen samen een grote verbouwing in, in het achterhuis, waar vroeger de grote stal was voor het melkvee van de boeren. Ze verbouwde de vroegere stal in een grote ruimtelijke woning met een tal van slaapkamers.
Het gezin was destijds nog groot en inwonend. Ze gingen zelf in het net verbouwde achterhuis wonen en wouden graag hun dromen achterna om het voorhuis wat vroeger de woning was van de boeren, te verhuren tot Bed and Breakfast.

Ondertussen bleef hun passie voor Ierland groot en besloten ze een Tinker fokkerij te beginnen. De Tinker fokkerij werd al snel groot en er stonden zo’n 30 Tinkers op het erf.
Vandaar dat groepsaccommodaties Het Bonte Paard, daar zijn naam aan te danken heeft.

De Tinker fokkerij beëindigde later zijn carrière en Maarten en Marjolein besloten tot uitbreiding van het Bed and Breakfast, er werd nog een gedeelte bijgebouwd in 2004 aangrenst aan de paardenstallen, wat van oudsher een grote garage was.
Na deze bouw volgde al snel op de aankomende jaren meerdere verbouwingen en groeide Bed and Breakfast Het Bonte Paard uit op een grote groepsaccommodatie.

Bed and Breakfast is daarbij natuurlijk niet achter gebleven en is er nog zeker mogelijkheid tot Bed and Breakfast.

Er zijn diverse mogelijkheden bij Het Bonte Paard, zoals, bij huren van het café, kinderspeeltuin, kinderboerderij, vergaderen, trouwen enz.

Nieuwsgierig? Kijk verder op de website.

Kortom; Een luxe bedrijf met een gastvrij onthaal!

foto Gerrit Boer 140524 40 km. Stroovledder: Opening het Bonte Paard

foto Gerrit Boer 140524 40 km. Stroovledder: Opening het Bonte Paard